Micmic's Corner and HBC's Makeup Giveaway

Hi again, my lovely friends! I am back with another sponsored giveaway. This time, I am happy to announce that I will be partnering with a very known brand here in the Philippines which is HBC. I have been a loyal user of their products like makeup, nail polish and hair treatments and I am really satisfied with how their products really work and are offered at such an affordable price.


Prizes (calendar not included)



Let's now go through the mechanics first. There will be no Rafflecopter to use this time so please be careful in reading and following instructions.


Giveaway mechanics:

·Joiner must follow Micmic’s Corner via GFC Networkedblogs (check sidebar)

·Joiner must like Micmic's Corner's Facebook Page (click here)

·Joiner must follow me on Twitter (click here)

·Joiner must like HBC’s Facebook fan page (click here)

·Joiner must follow HBC on twitter. (click here)

·Joiner must post on their Facebook: “Micmic's Corner is hosting an HBC San San Makeup Giveaway!  Join now! http://bit.ly/ZNpdim ” (Tag my page, HBC's page and 2 of your friends)

·Joiner must tweet this shout out: "Micmic's Corner is hosting an HBC San San Makeup Giveaway!  Join now! http://bit.ly/ZNpdim ” (Tag me and hbc, and 2 of your friends)

·Available to Philippine-based readers only

·Joiner must answer the question: When do you feel most beautiful?

·Winner will be determined by whoever gives the best answer.

·Prize will be claimed at the nearest HBC store

·Winner is only given 48 hours to respond. Failure to respond will mean prize forfeiture and a new winner will be chosen.

·Giveaway runs from the date of your post until May 15, 2013.

·Comment down the following:
- Full name

- email address

- GFC name

- Facebook name/URL
- Twitter name
- URL/Link of your Facebook post
- URL/link of your tweet.

- Answer: When do you feel most beautiful?

Thank you HBC, for making this possible. So what are you waiting for? Join now!

God bless!

 

NOTE: I changed the bitly URL because of the changes that occurred in my blog. Rest assured, I will still include those entries even before the changes occurred. Thanks!
Micmic

Comments

  1. sherry ann gole cruzApril 28, 2013 at 11:12 AM

    Full name:sherry ann gole cruz


    - email address:khryza1022@yahoo.com


    - GFC name:annkharize


    - Facebook name/URL:sherry ann/http://www.facebook.com/sherryann1022?ref=tn_tnmn
    - Twitter name@annkharize
    - URL/Link of your Facebook post:https://www.facebook.com/sherryann1022/posts/4517810635039
    - URL/link of your tweet:https://twitter.com/annkharize/status/328567310342303745


    - Answer: When do you feel most beautiful?when my husband tell me so,He just makes me feel so great about myself,everytime he looks at me with THAT look, I feel that i am the most beautiful woman in the whole world...

    ReplyDelete
  2. - Full name: Stephanie Lee
    - email address: steph25_lee@yahoo.com
    - GFC name: Stephanie Lee
    - Facebook name/URL: http://www.facebook.com/profile.php?id=100005742064737
    - Twitter name: @yabs20
    - URL/Link of your Facebook post: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=117122648489137&id=100005742064737
    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/yabs20/status/328568661205999616
    - Answer: When do you feel most beautiful?



    I feel most beautiful every time i smile & make other people smile too. Having a good etiquette manners makes me more beautiful.

    ReplyDelete
  3. - Full name: Stacey Lee
    - email address: millfuelle15@yahoo.com
    - GFC name: Stacey Lee
    - Facebook name/URL: Stacey Lee/https://www.facebook.com/stacey.lee.9250595?ref=tn_tnmn
    - Twitter name: @WeirdMeeee
    - URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/stacey.lee.9250595/posts/117992891735538
    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/WeirdMeeee/status/328573432646205440
    - Answer: When do you feel most beautiful? When I'm wearing my favorite outfit & When I'm Happy! :D

    ReplyDelete
  4. - Full name: Siena Joy Y. Cajilig
    - email address: inventr3sz_16@yahoo.com
    - GFC name: Sie Cajilig
    - Facebook name/URL: Alice Owner
    - Twitter name: Sie Cajilig
    - URL/Link of your Facebook post: http://www.facebook.com/AliceOfTheShop/posts/189735134507482
    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/SieCajilig/status/328706588275773441
    - Answer: When do you feel most beautiful?
    Beauty isn't just about physical appearance, it's also about confidence. And I feel most beautiful when I create art & music. I may not be the best artist/songwriter, but I know that as long as the people around me, at least, appreciates what I love most, my passion and motive to share my thoughts and ideas in my most crafty way, then I feel like I'm unstoppable. I feel truly beautiful, and I know they know and see it too. :3
    *back to songwriting*

    ReplyDelete
  5. Goodluck on the giveaway! HBC really have affordable items I think they are known long time ago as Hortaleza

    ReplyDelete
  6. Thank you Ms. Earth! Yes, that's the name nga. Love their products. :)

    ReplyDelete
  7. - Full name: jastene Angelene E. Galacio

    - email address: jastene_g4@yahoo.com

    - GFC name: Jassy Galacio

    - Facebook name/URL: https://www.facebook.com/jastene

    - Twitter name: @Jassy_star18

    - URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/jastene/posts/10200677180286401

    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/Jassy_star18/status/328831103886557184

    -When do you feel most beautiful?
    As what they say we all possess different kinds of beauty and for me I feel most beautiful when I got to confidently express myself without any pretensions. When I am not afraid to share my ideas to people and whenever I got to help those people who needs my help. Feeling beautiful is not only putting make-up on and wearing the best clothes but it comes from deep within you. Don't be afraid to express yourself. Be braver, bolder, and fiercer. Unleash the Filipina beauty in you.

    ReplyDelete
  8. good products :)

    ReplyDelete
  9. name: Ariane dela Cruz
    email address: arianedelacruz08@yahoo.com
    GFC name: yani
    Facebook name/URL : https://www.facebook.com/ariane.delacruz.31
    Twitter name: @heyitsmeyanii
    URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/ariane.delacruz.31/posts/116278708573098
    URL/link of your tweet: https://twitter.com/heyitsmeyanii/status/329111873997914114
    When do you feel most beautiful? i feel most beautiful when I know many people care & love me the way I am.Thus, being happy & loved are what really makes me feel most beautiful. I may not be one of the prettiest girls in town but I can feel I am one because of my friends and loved ones who are always there to cheer me up & boost my confidence. It's not about physical beauty that makes me feel most beautiful but my inner beauty which naturally comes out when I feel happy & confident about myself.

    ReplyDelete
  10. Full name: Raqisah Alimona
    Email address: raqisahalimona@gmail.com
    - GFC name: iammajinboo
    - Facebook name/URL : Raqisah Alimona / https://www.facebook.com/iammajinboo
    - Twitter name: @iammajinboo
    - URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/iammajinboo/posts/588322234512339
    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/iammajinboo/status/330490575839178753
    - Answer: When do you feel most beautiful?
    Oh! I feel beautiful the most when my friends told me that I am beautiful and not my mom. I always been telling myself I'm not and even sometimes I lose my confidence. I feel beautiful whenever I get the highest score in an exam. I felt the most beautiful person when I walk on stage and received my award as a cum laude college graduate. I feel beautiful after taking shower and pampering myself with simple make-up. I feel beautiful whenever I am comfortable with what i wore and ramp it in the city.

    ReplyDelete
  11. Full name : Riyalyn Gatdula
    - email address: raingatdula@gmail.com
    - GFC name: Rain Gatdula
    - Facebook name/URL: https://www.facebook.com/rain.gatdula.50?ref=tn_tnmn
    - Twitter name: @rainkie
    - URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/rain.gatdula.50/posts/135211093331353
    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/rainkie/status/330500953021243392
    - Answer: When do you feel most beautiful? Even if we are not the most self confident of people, we all have those moments when we look in the mirror and think "Hey! I look Pretty and bloom! HAHAHAHA! XD I would really feel good about myself if i washed my hair, shaved, have taken a shower, and styled my hair in some way...that would make me feel very feminine and that's what makes me feel good about myself.. ;) Because I was born this way.. XD :))

    ReplyDelete
  12. - Full name: Crystal Cruz
    - email address: crystalcruz1986@yahoo.com
    - GFC name: Crystal Cruz
    - Facebook name/URL: https://www.facebook.com/crystal.cruz.9231
    - Twitter name: @crystahal
    - URL/Link of your Facebook post:https://www.facebook.com/crystal.cruz.9231/posts/630298153652259
    - URL/link of your tweet:https://twitter.com/crystahal/status/330602818006298625
    - Answer: When do you feel most beautiful? I feel most beautiful the time when I accept God in my heart.
    Other says I am blooming,that was because God is in me. God if living in my soul. And if you accept God in your life everything will follows.The blessings, the aura, the good karma, friends,health it will reflects on you truly.

    ReplyDelete
  13. - Full name: Siena Joy Y. Cajilig
    - email address: inventr3sz_16@yahoo.com
    - GFC name: Sie Cajilig
    - Facebook name/URL: Alice Owner
    - Twitter name: Sie Cajilig
    - URL/Link of your Facebook post: http://www.facebook.com/AliceOfTheShop/posts/191553620992300
    - URL/link of your tweet: https://twitter.com/SieCajilig/status/330608326410907648
    - Answer: When do you feel most beautiful?
    Beauty
    isn't just about physical appearance, it's also about confidence. And I
    feel most beautiful when I create art & music. I may not be the
    best artist/songwriter, but I know that as long as the people around me,
    at least, appreciates what I love most, my passion and motive to share
    my thoughts and ideas in my most crafty way, then I feel like I'm
    unstoppable. I feel truly beautiful, and I know they know and see it
    too. :3
    *back to songwriting*

    ReplyDelete
  14. Vanessa Rose PalacioMay 4, 2013 at 3:59 AM

    Vanessa Rose Palacio

    rose_sweetangel10@yahoo.com

    NetworkedBlogs: http://www.networkedblogs.com/user/100000935220444

    FB: Assenav Esor Oicalap/https://www.facebook.com/AnGeL.LoOkZ?ref=tn_tnmn

    @angel_lookz

    https://www.facebook.com/AnGeL.LoOkZ/posts/533732553334581

    https://twitter.com/angel_lookz/status/330633385137553408

    Beauty comes from the inside. I feel beautiful when I'm confident and do what I want to do. :) Whenever I did something useful or helped somebody or achieved something through hardships and challenges... :D Whenever I have a good skin care, plenty of sleep, eating healthy food and drinking lots of water. <3

    ReplyDelete
  15. Stephanie D. Lee
    steph25_lee@yahoo.com

    GFC: Stephanie Lee

    FB Name: Stephanie Lee

    Twitter: @yabs20

    FB url: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=120722584795810&id=100005742064737

    Tweet: https://twitter.com/yabs20/status/330659605350871040

    I actually feel beautiful everyday because i am what i am. I am very contented and i don’t pretend to be someone else. Everybody wants to be beautiful and feel beautiful, not from their looks but by the impression they want to have on others. I believe that Beauty is not just about the physical appearance of a person , True Beauty is what’s on the inside. You are beautiful if you know how to love & respect not only the people around you but also yourself. Having a good etiquette manners makes us more beautiful.

    ReplyDelete
  16. Full Name: Stacey D. Lee
    Email Address: millfuelle15@yahoo.com
    GFC Name: Stacy Lee
    Facebook name/URL: Stacey Lee,https://www.facebook.com/?q=#/stacey.lee.9250595?ref=tn_tnmn
    Twitter name: @WeirdMeeee
    URL/Link of your facebook post: https://www.facebook.com/stacey.lee.9250595/posts/121326368068857
    URL/Link of your tweet: https://twitter.com/WeirdMeeee/status/330692769758711808
    Answer: I feel most beautiful when I am happy and contented with the way I look, And also It is when I style my hair in a certain way,When I walk with confidence,When I pick a simple but classy outfit :)

    ReplyDelete
  17. Full Name: Stacey D. Lee
    Email Address: millfuelle15@yahoo.com
    GFC Name: Stacey Lee
    Facebook name/URL: Stacey Lee,https://www.facebook.com/?q=#/...
    Twitter name: @WeirdMeeee
    URL/Link of your facebook post: https://www.facebook.com/stace...
    URL/Link of your tweet: https://twitter.com/WeirdMeeee...
    Answer: I feel most beautiful when I am happy and contented with the way I look, And also It is when I style my hair in a certain way,When I walk with confidence,When I pick a simple but classy outfit :)

    ReplyDelete
  18. Full name: Toni Rose Regala

    Email: tons029@yahoo.com

    GFCname: Toni Regala

    Facebook: https://www.facebook.com/toni.regs

    twitter: @skittlintoni

    Fb link post: https://www.facebook.com/toni.regs/posts/157823564387323

    Twitter link post: https://twitter.com/skittlintoni/status/331067167208529922

    Answer: As a petite girl I've never felt that much pretty ever in my life, I don't have perfect hair, body and looks. I always have insecurities but I truly believe that inner beauty comes from within. that's why i tried to change my outlook in myself it doesn't matter if you're not tall, flawless and etc. it's on how you handle your self confidence and your attitude and on how you think of yourself,. I know i'm not good at fashion as my friends told me and I don't really like wearing make ups and etc, I might say that for me I ONLY FEEL PRETTY BY JUST BEING SIMPLE. BY JUST BEING PLAIN OLD ME "simplicity is beauty" and I totally agree on that. ;)

    ReplyDelete
  19. Full Name: Belinda B. IbaƱez
    Email address: ibanezbelinda@gmail.com
    GFC Name: belindaibanez
    Facebook Name/URL : http://www.facebook.com/belinda.ibanez.1?ref=tn_tnmn/Belinda Ibanez
    Twitter Name: @bieance
    URL Link of Facebook post: https://www.facebook.com/belinda.ibanez.1/posts/156794514491930
    URL Link of Tweet: https://twitter.com/bieance/status/331191701890797568
    When do you feel most beautiful? Answer: I always feel beautiful!! :-) Feelingera!! :-) Kidding aside we should always feel and make ourselves beautiful because what we feel reflects in our eyes, in our appearance. If we feel beautiful surely an inner glow shows in our appearances.

    ReplyDelete
  20. Full Name: Regina Cruz
    Email Address: ghiela14@gmail.com
    GFC Name: Gie Cruz
    Facebook Name/URL: https://www.facebook.com/mikeegie14?ref=tn_tnmn
    Twitter Name: @edgiecruz
    URL Link of Facebook post: https://www.facebook.com/mikeegie14/posts/649508405075847
    URL Link of Tweet: https://twitter.com/edgiecruz/status/331278430463221760
    When do you feel most beautiful? Answer: Wearing simple make up and casual dress, and i feel beautiful when my son tells me that im a super mom!

    ReplyDelete
  21. Full name: Carlmel Joy Escuadro
    Email address: cjescuadro@gmail.com
    GFC name: Cj Escuadro
    Facebook name/URL: Cj Soreno
    Twitter name: Pinay on the loose (@pinayontheloose)

    URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/cjsoreno.official/posts/4821748107629

    URL/link of your tweet: https://twitter.com/PinayontheLoose/status/331310837161668608

    Answer: When do you feel most beautiful? - I feel beautiful whenever I feel confident. We should all feel that way. And sure they say that confidence starts from within but hey, physical appearance also matters.That's reality. That's when beauty products come in. And if you feel confident with makeup on (like I do) then heck, apply the best one!I'm sure HBC is just the right place to go.

    ReplyDelete
  22. Full name: Carlmel Joy Escuadro
    Email address: cjescuadro@gmail.com
    GFC name: Cj Escuadro
    Facebook name/URL: Cj Soreno
    Twitter name: Pinay on the loose (@pinayontheloose)

    URL/Link of your Facebook post: https://www.facebook.com/cjsoreno.official/posts/4821748107629

    URL/link of your tweet:
    https://twitter.com/PinayontheLoose/status/331310837161668608

    Answer: When do you feel most beautiful? - I feel beautiful whenever I feel confident. We should all feel that way. And sure they say that confidence starts from within but hey, physical appearance also matters.That's reality. That's when beauty products come in. And if you feel confident with makeup on (like I do) then heck, apply the best one!I'm sure HBC is just the right place to go.

    ReplyDelete
  23. name - Clarinda Santiago
    email - clairepajarillo@gmail.com
    GFC - Claire Pajarillo
    FB - Claire Pajarillo Santiago
    Twitter - @kleyrr_s
    FB link : https://www.facebook.com/claire.p.santiago/posts/10201185460787104
    Twitter link: https://twitter.com/kleyrr_s/status/332034916000858112
    I feel most beautiful when my 2 kids hug & kiss me. It gives me a feeling of security & confidence...

    ReplyDelete
  24. [...] Comment Anniversary Giveaway Makeup Giveaway courtesy of HBC For today’s product review, it will be about L’oreal Paris Lucent Magique BB Skin [...]

    ReplyDelete
  25. [...] Comments Anniversary Giveaway Makeup Giveaway courtesy of HBC I am feeling a bit productive today so, here’s another product review. [...]

    ReplyDelete
  26. Name: Camille
    Quiambao

    Email: quiamoi_tres@yahoo.com

    Facebook:
    Vintagekawaii Onlineshop

    Twitter: @cgquiambao

    GFC: notyourordinaryteacher

    FB post; https://www.facebook.com/vintagekawaii.onlineshop/posts/460345030708446
    Tweet: https://twitter.com/cgquiambao/status/333751335986020352
    I feel most beautiful whenever i do good deed :)

    ReplyDelete
  27. - Full name: Apple Rozeanne Mercado
    - email address: applerozeanne_mercado@yahoo.com
    - GFC name: apple mercado
    - Facebook name/URL: http://www.facebook.com/applerozeanne
    - Twitter name: @peachyapz
    - URL/Link of your Facebook post: http://www.facebook.com/applerozeanne/posts/514586691936987
    - URL/link of your tweet. https://twitter.com/peachyapz/status/333960505381228547
    - Answer: When do you feel most beautiful?
    ----- I feel most beautiful every time I Use my favorite brand of cosmetics. And that's HBC. ! It make's me feel more beautiful yet very affordable price! :)

    ReplyDelete
  28. Timothy Edward Yu
    rattuschoki@yahoo.com


    GFC - rattuschoki

    FB - Rattus Choki (https://www.facebook.com/rattuschoki)
    https://www.facebook.com/rattuschoki?ref=tn_tnmn

    Twitter - rattuschoki
    https://twitter.com/rattuschoki/status/334343686219513856

    When do you feel most beautiful?
    > I feel that I am most beautiful when I follow my individual taste. It's easier to hide my true self behind a masculine facade just to be accepted, but I'd rather unleash the woman inside of me. =)

    ReplyDelete
  29. this giveaway has ended! who won?? im so excited.. ^_^

    ReplyDelete
  30. [...] just want to announce the winner of my Makeup Giveaway courtesy of [...]

    ReplyDelete

Post a Comment