REVIEW | Maybelline Hypercurl Volum Express Waterproof Mascara + Giveaway

Before, my everyday go to makeup would only consist of BB cream, powder, lip and cheek stain and eyebrow gel. I usually go out without any eye makeup but ever since I discovered products that will make my eyes look more awake, like the mascara I am currently using, my go to look changed a bit.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"]
Maybelline Hypercurl Volum' Express (black only)
Php 249
Available in Watsons and leading department stores
[/caption]



If there is one brand of mascara I am curious about, it would be Maybelline because I have seen a lot of positive reviews about it. I actually have two favorites but this rime, I want to share with you the more affordable one which is the Maybelline Hypercurl Volum Express Mascara.



I love the packaging. The black and pink combination looks really attractive to me. Upon purchase, you will see ingredients on its plastic covering. The shade and manufacturing date are both printed on the tube itself.



The applicator is a brush-type and is slightly curved. I believe it helps reaching the lashes on the corners of the eye and helps lift lashes too. This one is the newly-formulated version and has lightweight volumizing black gel formula which will help achieve curled lashes with no smudging. I have not tried the old version so I cannot compare them for you.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"]
Before and After applying generous coats of Maybelline Hypercurl Volum' Express Mascara
[/caption]

Although they are not really short, my lashes are really fine. It definitely needs a little help from a good lash curler (click here to see what I used here) and mascara.



See how mascara helps in making my eyes look more awake? This is actually my go-to look since it is very easy to do.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"]
After 9 hours
[/caption]

I have checked my lashes after 4 hours of wear and nothing has changed. I took a photo after almost 9 hours and here's how my lashes look. It is not as curled as when I applied the mascara earlier but you can still see some lashes pointing up so it means it is still preventing some lashes to completely droop down. For me, 9 hours is a long time already considering my lashes would normally lose its curl after some time.

What I like:

  • Affordable

  • Available locally and in almost all malls here in the Philippines

  • Cute packaging.

  • Manufacturing date and ingredients are present.

  • No weird scent.

  • I LOVE SHAPE OF THE WAND!

  • Made my lashes look longer and gave a bit of volume.

  • Definitely one of those that can hold my curled lashes for a long time (almost 9 hours).

  • Waterproof.

  • Smudgeproof.


What I don't like:

  • It takes a while to get removed (make sure you use oil-based makeup remover).


Ratings:
Packaging: 4.5/5

Scent: 5/5
Texture: 4.5/5

Effectiveness: 4/5

Availability: 4.5/5
Affordability: 4/5


Overall rating: 4/5


Watch the video here:




Ever since I started using this, my whole point of view about mascaras changed. From June up to now, this is still my current favorite mascara (see June favorites here) and I will definitely recommend this if you are looking for a mascara that is budget-friendly yet has a nice quality.



I made a post before about Quick and Budget-friendly Makeup for Students and I am very much happy with how 3 items made a huge impact on my sister's confidence level. I am mentioning this now because I will end this post with a giveaway! What you see on the photo above are the items each winner will be getting (shades may vary).

I will be giving away five (5) sets of makeup products from Maybelline to 5 awesome readers from the Philippines (18 years old and above) who has a real Facebook account. No posers please. Since most of us has Facebook account, I think it is the best platform to hold this giveaway. All you have to do is do what the Rafflecopter below says. This will end on October 7, 2015. Enjoy!

a Rafflecopter giveaway
Check out Maybelline for more information about the product:
Facebook - https://www.facebook.com/maybellinephilippines
Instagram - https://instagram.com/maybellineph/
Twitter - https://twitter.com/MaybellinePH

Disclaimer: Product was sent for review purposes. All opinions are based on my experience with the products.

Comments

  1. Almaira Casanguan
    Sweety14_almairalc@yahoo.com
    This budget-friendly make up set from Maybelline is what i'm wanting,I'm a mom of two and budget is really matters to me.I want also to look fresh and haggard-free by using make ups,This make up set from Maybelline is a great starter for me.Thanks for the chance. ☺

    ReplyDelete
  2. NAME: Karole Nina Mandap
    EMAIL ADDRESS: ninamandap@gmail.com

    I want to win a makeup set from Maybelline because as I see many positive reviews, I believe that this brand is must-support brand. Also, I want to win this too because I want to be confident by using this products that will definitely beautify me inside and out.
    Thank you for this great opportunity :)

    ReplyDelete
  3. Comment the following:

    NAME:Ann Cagalingan

    EMAIL ADDRESS: cazzey_83@hotmail.com

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?

    I should win a makeup set from Maybelline because i have been using this brand since i learned how to do make up, i trust this brand for it's effectiveness and quality and the end results are always fabulous! I want it! ♥

    ReplyDelete
  4. Sheena May Bautista
    Shamhay0119@gmail.com
    Why should I win Simply because I really love Maybelline products this is one of the brand I trust most :)

    ReplyDelete
  5. NAME: Genine Torres
    EMAIL ADDRESS: geninetorres.gt@gmail.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?

    Over the years, I convinced myself that I am not normal. A late bloomer. But when I started college, I went from zero to gaga over Maybelline! I should won this because honestly, Maybelline boosted my self confidence and it made me feel ready to take on whatever challenges I encounter throughout the day. Also, it never made me breakout that is why I am sticking with this. I am dying to try out the new Superfresh powder and also the Hypercurl. Perfect while I am job hunting ;)

    ReplyDelete
  6. I want to win those Maybelline products because I want to be presentable all the time without retouching ever hour..


    Jeda Gonzales
    iamjedagon@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Nerissa Joy Buenafe
    shak_datoy@yahoo.com

    gusto ko manalo ng makeup set ng maybelline kasi madami akong nababasang good reviews about sa products nila!lalo na yung mascara! i hope manalo ako!!! :D

    ReplyDelete
  8. NAME: Arra Odeza
    EMAIL ADDRESS: odeza.arra@yahoo.com
    Why should I win a makeup set from Maybelline? I'd like to win the makeup set because i'll give it to my sister who loves makeup :) she know how to put on make up. it will be a birthday gift to her

    ReplyDelete
  9. NAME:Nicole Paler

    EMAIL ADDRESS: cristinenicolepaler@gmail.com

    Answer: I am just like you, into make up and also, cause of late nights with trying to take care of the kids, I need and instant perk-me-up for my eyes. I am hoping that I get to try the Hypercurl Volume Mascara to help me with that.. :)

    ReplyDelete
  10. Bernadette Balino
    bernadettezbalino@yahoo.com
    I super love Maybelline Products and I wanted to add this on my collection. Plus I'm reading a lot of good reviews about White Super Fresh Foundation so I wanted to try it also.

    ReplyDelete
  11. leny del gallego martinezSeptember 23, 2015 at 6:04 AM

    NAME: Leny D. Martinez
    EMAIL ADDRESS: euniceafaith@yahoo.com
    Answer: i am an occasional user of a make up,,but i want to win a makeup set from Maybelline because i want to have a complete make up kit..

    ReplyDelete
  12. NAME: SARAH MAE VILLARMA
    EMAIL ADDRESS: glamxie.bebe@yahoo.com
    Answer: I wanna try to put up some new make up. :D

    ReplyDelete
  13. NAME: Florence Jacintos
    EMAIL ADDRESS: florence.jacintos@yahoo.com
    Answer: I love to collect make ups.

    ReplyDelete
  14. NAME: Liberty Floro
    EMAIL ADDRESS: floro.luth@yahoo.com

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?
    I should win a makeup set from Maybelline because I wiil attend a wedding next month (Oct.) and I need that makeup to look beautiful. Nice Blog reviews!

    ReplyDelete
  15. sherry ann gole cruzSeptember 23, 2015 at 7:41 AM

    NAME:sherry ann gole cruz

    EMAIL ADDRESS:khryza1022@yahoo.com

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline? i should win a makeup set from maybelline because i am an avid fan of maybelline products and i do believe it can make every woman more beautiful and confident!

    ReplyDelete
  16. Rosalie Estudillo/rosalieestudillo@yahoo.com/i wanna win a makeup set from Maybelline because Maybelline is my favorite makeup brand and its gentle on my skin..

    ReplyDelete
  17. Trina Solano EstudilloSeptember 23, 2015 at 8:36 AM

    Rosalie Estudillo/rosalieestudillo@yahoo.com/i wanna win a makeup set from Maybelline because Maybelline is my favorite makeup brand and its gentle on my skin.

    ReplyDelete
  18. mercy grace delacruzSeptember 23, 2015 at 8:40 AM

    NAME: Mercy Grace Dela Cruz
    EMAIL ADDRESS: mercygrace_delacruz@yahoo.com
    Answer: I should win the makeup set from Maybelline cos i love Maybelline Products. I've been using it for decades now and its the only brand that I really trust. I really hope to win.

    ReplyDelete
  19. Elisa QV
    lisaquidlat@yahoo.com
    Ans:
    I should win a makeup set from Maybelline because it's my favorite brand especially the eyebrow/eyeliner pencil. Maybe I'm born with it! :)

    ReplyDelete
  20. Not sure if my comment has walked through because I had an error. I'll just do it again.


    Name: Elisa Q V
    Email: lisaquidlat@yahoo.com
    Ans:
    I should win Maybelline makeup because it's my favorite brand especially the eyebrow/eyeliner pencil. Maybe, I'm born with it. :)

    ReplyDelete
  21. Rachelle Anne SiansonSeptember 23, 2015 at 9:34 AM

    NAME: Rachelle Anne Sianson

    EMAIL ADDRESS: siansonrachelleanne@yahoo.com.ph

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?
    I want to win a makeup set up from Maybelline because I really love Maybelline products especially there WhiteSuper Fresh powder.

    ReplyDelete
  22. NAME: LUCIA VILLARMA
    EMAIL ADDRESS: luciavillarma@yahoo.com
    Answer: I want to have my very own makeup set..

    ReplyDelete
  23. Lienn Pusing
    liennpusing03@gmail.com

    I would love to win these because it's perfect for me :) .

    ReplyDelete
  24. Comment the following:
    NAME: Hershey Ann Gercio
    EMAIL ADDRESS: annpaumacbunso@gmail.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline? I should win because i'm an avid fan of Maybelline products and been using it for a years now. I really loved their Baby Lips balm. And using Maybelline pressed powder helps me look fresh all day.

    ReplyDelete
  25. NAME: Juliet Calambro
    EMAIL ADDRESS: julietcalambro@yahoo.com
    Answer: I should win a makeup set from Maybelline because Maybelline makeup set has featuring best makeup foundation, mascaras, and lipsticks πŸ’„. Combine them with these winning products and you're sure to look totally put-together and gorgeous ☺😍

    ReplyDelete
  26. Name: Mary Grace Botor
    Email add: angelgrenzy@gmail.com
    I really don't know how to use mascara nor how to apply makeups properly so wherever I go, I end up putting lipstick and powder. I go to salon for my hair and makeup everytime I will attend gatherings. And reading your blog gives me the idea that maybe I should try to do make up on my own. So I would love to win this because I want to apply what I've learned for you today. Your blog is very informative. Thank you for sharing your reviews πŸ˜‰

    ReplyDelete
  27. NAME: Diana A. Beatima
    EMAIL ADDRESS: diana_beatima@yahoo.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?

    I should win these Makeup set from maybelline because i like Maybelline especially the White Super Fresh foundation but I haven't try the Maybelline Hypercurl Volum Express Mascara and I want to try it.

    ReplyDelete
  28. NAME: Sharmaine C. Ragos
    EMAIL ADDRESS: iamsharmainer@gmail.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?



    I love Maybelline. When I just a student, Maybelline is the only brand I trusted. I really want any products of Maybelline because of its quality. Goodluck to me! :D

    ReplyDelete
  29. NAME: Engielyn Naranja
    EMAIL ADDRESS: enxd72112713@gmail.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?
    -I should win a make up set from Maybelline because as a college student, I should always have to look prim and proper everyday and also to make me feel good and boost my confidence on what i am doing & to achieve my goals. I want to win a make up set from Maybelline because it's one of my fave brands that i really really trust & superrr love eversince! <3 :)

    ReplyDelete
  30. Aliz Maganis
    brightdays2000@gmail.com
    I should win a makeup set from Maybelline because I love to try it also. I am happy to learn and apply of what you just taught from your reviews.

    ReplyDelete
  31. Jenina Tuazon
    ynamorata26@gmail.com

    I would love to win this giveaway of yours because i would like to spoil myself in maybelline products since i've read a lot of reviews about it. Thanks!

    ReplyDelete
  32. NAME: MICHELLE DARIA SALAZAR
    EMAIL ADDRESS: salazarmichell@yahoo.com
    Why should I win a makeup set from Maybelline?
    Answer: y not? For me maybelline is the best when it comes to make ups/ cosmetics. Been using Maybelline products for years now and glad to say that it never fails me. My favorite Maybelline products is the BB cream and the all in one smooth shine free powder. it lessen my acne break outs and the oiliness on my face.
    Anyways thanks for the awesome review and this giveaway :)

    ReplyDelete
  33. NAME: noemi dela cruz
    EMAIL ADDRESS: 373 wednesday st. mandaluyong city
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline? i wan to win this makeup because i love so much the maybelline product, especially the white super fresh foundation and the BB cream. its give my face a glow.. that's why i love mybelline!!!

    ReplyDelete
  34. NAME: Maria Fe Manlapaz
    EMAIL ADDRESS: grumpybearfe@gmail.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?

    I always love Maybelline and these products are a staple on my beauty stash... I should win because I love the Hypercurl Volum’ Express Mascara and I want to try the White Superfresh Powder Foundation. baby lips is a staple in my bag to get those chapped lips smooth.

    ReplyDelete
  35. Name: Jacky Lou Orinion
    Email Address: jhake.audrey24@gmail.com

    Why should I win a makeup set from Maybelline?
    I have always been a Maybelline user and i love Maybelline's Baby Lips lipbalm and the White Superfresh Powder Foundation, if i will win i would not have to buy for another powder and lipbalm so that means a big savings for a mom on a tight budget like me. And I want to try the much raved Hypercurl mascara.

    ReplyDelete
  36. Cris Sioson
    chechepotatoe@gmail.com
    I should win this cause I want to experience lashes that will look thick and long that can last as long as 9 hrs or so. I have a mascara but it is smudging all over my eyes to the point that I look lik e panda. :( And also want to try the White Super Fresh powder, because ever since I just used the typical powder to freshen up my face. Thanks Micmics Corner for the opportunity! 😘

    ReplyDelete
  37. Rachelle Therese F. GonzalesSeptember 24, 2015 at 2:08 AM

    NAME:Rachelle Therese F. Gonzales
    EMAIL ADDRESS: dimplesgon@yahoo.com
    Answer: I love Maybelline so much, it is really a match to my skin, and getting free makeup from maybelline will be a blast

    ReplyDelete
  38. NAME: Maria Elizabeth P. Andres
    EMAIL ADDRESS: mariaelizabeth_pablo@yahoo.com
    Answer: I should win a makeup set from Maybelline, because Maybelline is my most trusted brand of cosmetics and I've been using this brand since college.

    ReplyDelete
  39. Riyalyn Gatdula
    raingatdula@gmail.com


    Because I love the product itself. And only product that suits to my sensitive skin.

    ReplyDelete
  40. NAME: Grace Nelly M. Reyes
    EMAIL ADDRESS: gracenelly.reyes@yahoo.com
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?

    I should win a makeup set from Maybelline because I use their products since i was in higschool til I got a job and now that I am a mom of two adorable children. It really. It never fails me to be the woman that I can be.

    ReplyDelete
  41. Deborah Villavera DividinaSeptember 24, 2015 at 10:13 AM

    Deborah Dividina
    dhebpoch_01@yahoo.com

    I would love to win maybelline products because im a make up lover eversince. Aside from that i love your giveaways!
    Its my first time to win if ever.
    Wishing to have those for an early Christmas gift. πŸ‘πŸ»πŸ˜

    ReplyDelete
  42. maricar abella naranjaSeptember 24, 2015 at 6:54 PM

    Name: Maricar Abella Naranja
    Email Add: maricar_naranja@yahoo.com
    Why should i win a make up set from maybeline?answer; because i love make-ups and maybeline is the best.Maybeline make-ups make me more beautiful☺

    ReplyDelete
  43. Keizylyn Mariano
    keizylyn@yahoo.com


    I Would like to win Maybelline products because i'm currently using some maybeline products ..
    Hopefully i' m one of the lucky winners

    ReplyDelete
  44. NAME: Myla F. Arao
    EMAIL ADDRESS: myla.f.arao@gmail.com
    Answer: Maybelline my most trusted brand of makeup ever since I started working and very affordable for me as a working mom with enough salary.

    ReplyDelete
  45. Abie Ballesteros ManalangSeptember 25, 2015 at 7:39 AM

    ~~> name: abegail manalang

    ~~> email add: abiemanalang@gmail.com

    ~~> Why should I win a makeup set from Maybelline? kasi po never ko pa po na try yang tatlong namention here, honestly ang nagamit ko pa lang po sa maybelline eh yung blush nila. super excited if manalo ako here nung super rave na mascara nila. :)

    ReplyDelete
  46. Name:krisziamaglaya
    Email:ishamaglaya@gmail.com

    Answer:
    D pa ko nakakatry ng ibang maybelline products foundation lng :)) i think its time na matry ko yung mga products nila :D

    ReplyDelete
  47. name: ma.karen corpuz
    email ad: makarenjoyc@gmail.com
    answer: Maybelline hold to its promise "Worth It". It is true to its every content label and description that's why I'm a fan of its products.

    ReplyDelete
  48. Jackielyn Catalla
    marykay_marilao@yahoo.com
    I want to win these beauty enhancers from Maybelline to keep me confident in front of my students everyday.

    ReplyDelete
  49. Name:Angie Lyn Mariano
    Email:angielyn.soriano@ymail.com

    I would love to win a Maybelline product because I'm one of the loyal customer of Maybelline. Im always "tipid" my money just to buy in watson my maybelline makeup. and to sustain my kaartihan in my face that's why tiwala ako na ang ginagamit ko sa mukha ay Maybelline brand.

    ReplyDelete
  50. NAME: Aldrin Montierro

    EMAIL ADDRESS: aldrin_montierro@hotmail.com

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?
    I should win a make-up set from Maybelline for my wife. She is looking for a mascara that will really define her eyes and a pressed powder that will complete her look. My wife will be glad if I will give this package for her.

    ReplyDelete
  51. Roxane Cabile-MontierroSeptember 27, 2015 at 9:35 AM

    NAME:
    EMAIL ADDRESS:
    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline?

    I am looking for a makeup set that will really defines me (my eyes, lips, and face skin-tone) and of course, I can get the value of the money I have spent buying that products. Hope I will win, I really wanted to try Maybelline Hypercurl Volum’ Express and the Maybelline White Super Fresh Pressed Powder. It wil definitely complete my look and will add confidence in me as I need it everyday in going to the office.

    ReplyDelete
  52. NAME: Lynne Agapin
    EMAIL ADDRESS: ela16_18@yahoo.com
    Why should I win a makeup set from Maybelline?
    Maybelline is one of my most trusted brand, I'd been using its products since I was in my school days. So definitely I deserve it! :)

    ReplyDelete
  53. Jennifer Cuyos LacsiSeptember 30, 2015 at 10:56 AM

    Name:Jennifer Lacsi
    Email: jenniferclacsi@gmail.com
    Answer: I want to have that mascara it really works on my lashes.

    ReplyDelete
  54. NAME: CRISTINA TABOT
    EMAIL ADDRESS tina_kishia@yahoo.com

    I want to win maybelline product.. because i want to try and feel the beauty fullfilment and satisfaction that you achieve..i have mascara but not maybelline ... so this time i will try my luck!

    ReplyDelete
  55. NAME: Ma. Elinor Semira
    EMAIL ADDRESS: maydoll0513 at gmail dot com
    Answer: I should win a makeup set from Maybelline because I already run out of supplies so this is just so perfect!

    ReplyDelete
  56. NAME: Charlene Jiongco
    EMAIL ADDRESS: charlene.jiongco@gmail.com
    Answer: I love Maybelline products big time! I trust their products so much and I have been impressed with everything I buy from Maybelline ever since. But since their products are more expensive compared to other local make up brands and now that I stopped working because I got sick, I can't afford to buy new Maybelline make ups (atm). All I do now is just watch YouTube reviews, read blogs about Maybelline and wish that I could get them too. Lol. I would appreciate it a lot and be sooooo muuuuuch happy if I would win this Maybelline make up set. Also, I really like having that natural look everyday and I'm sure this make up set will definitely give justice to that.
    Thank you for this opportunity btw and keep up the awesome work on your YouTube channel and blogs. God bless! :)

    ReplyDelete
  57. Jamb Linganay Dela PeΓ±aOctober 2, 2015 at 2:55 AM

    Name: Jabe Meslen L. Dela Pena
    Email address: jmeslen_07@hotmail.com

    I should win this Maybelline stuff especially that it has the mascara in it. I read lots of positive feedbacks about it and of course Ms. Micmic gives a high rating for it, too. I just want to know and experience how true are those amazing response and reviews. πŸ˜€

    ReplyDelete
  58. NAME: Charlene Jiongco
    EMAIL ADDRESS: charlene.jiongco@gmail.com
    Answer: I love Maybelline products big time! I trust their products so much and I have been impressed and amazed with all my Maybelline products ever since. I bought Maybelline products when I was still working but ever since I stopped working because I got sick, I couldn't afford to buy new make ups and especially Maybelline since it's a bit more expensive compared to other local make up brands. Also, I love how it could look natural when applied, I like to look natural but still look pretty and I know these products will give what I want exactly. All I do now is just watch and read reviews about it and I just can't stop wishing I could have them. That's why when I saw your giveaway I didn't even think twice because I would really love to have this make up set.
    Thanks for this opportunity and keep up the awesome job on your YouTube channel and blogs btw! God bless :)

    ReplyDelete
  59. NAME: Paula Romana Alagao

    EMAIL ADDRESS: whitsplash14@yahoo.com

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline

    Maybelline became my instant favorite brand after I used their BB cream! I love it! I would love to win this make-up set from Maybelline because honestly, I haven't try any of these three products (boo for me) but I've been reading great reviews from them. Thank you so much for this wonderful opportunity! God bless you and more powers to your blog!

    ReplyDelete
  60. NAME: Carmina A. Aguilar
    EMAIL ADDRESS: nursingloveminah@yahoo.com
    Answer: I love maybelline and its the one I used since high school.

    ReplyDelete
  61. Jennifer Aseoche Duran-TimonelOctober 2, 2015 at 10:43 PM

    Name: Jennifer Duran Timonel
    Email: jennifertimonel.jt@gmail.com

    I should win this because I really love Maybelline makeup. And it would be a big help for me so that I will look more fresh,young and beautiful all day. Thank you so much for this great opportunity. God bless and more power!

    ReplyDelete
  62. NAME:LORENA CAPOTE
    EMAIL ADDRESS:lorenacapote909@yahoo.com

    I want to win a makeup set from Maybelline because makeup is an art & many wear it to be sophisticated & professional. It's an expression of glamour and there is a color scheme going depending upon the look.

    ReplyDelete
  63. NAME: Jennelyn Abad
    EMAIL ADDRESS: jennyme.abad@gmail.com
    Answer: I should win this makeup kit from Maybelline because i really love their products especially the Hyper Curl Volum' Express!

    ReplyDelete
  64. LIZA PARAFINA
    lparafina08@gmail.com
    Why should I win a makeup set from Maybelline because it can a lot to me to improve myself (looks) and to gain confidence by using Maybelline products.

    ReplyDelete
  65. Liza Parafina
    lparafina08@gmail.com
    Why shoul I win a makeup set from Maybelline because it can help a lot to me to improve myself(looks) and gain confidence by using Maybelline products.

    ReplyDelete
  66. name: JOEL CORLIT
    Answer: I deserve to win a makeup set from Maybelline for my wife. It's been a long time since I gave her a gift. I'm sure she will love this. She loves Maybelline products. I hope I could win this for her. :-) jayzeemi@gmail.com
    Answer: I deserve to win a makeup set from Maybelline for my wife. It's been a long time since I gave her a gift. I'm sure she will love this. She loves Maybelline products. I hope I could win this for her. :-)

    ReplyDelete
  67. Name:Maryann Colongon
    Email address: Maryanncolongon@yahoo.com
    Answer: I love Maybelline because it is the best products for me...πŸ˜‹hoping to win

    ReplyDelete
  68. precious kisa baylon manuelOctober 5, 2015 at 2:38 PM

    NAME: clariza baylon manuel
    EMAIL ADDRESS: clarizha143@hotmail.com
    Why should I win a makeup set from Maybelline?

    answer: because maybelline cosmetic is one of the best quality of make-up and it's safe to use. I love the natural effect of of lipstick and high definition foundation and the mascara that which made my eyes look glowing. I hope to have a free kit. thank to this blog

    ReplyDelete
  69. NAME: Camille Amano

    EMAIL ADDRESS: camille.amano28@yahoo.com

    Answer: Why should I win a makeup set from Maybelline? I want to win because every girl needs make up. I want to put a light of make up everyday to feel comfortable!

    ReplyDelete
  70. NAME: Cindy M. Celestino
    EMAIL ADDRESS: cinmontilla29@gmail.com
    Maybelline is simply the best for me when come to cosmetics. My favorite is their BB cream.

    ReplyDelete
  71. Emilie Canapi PradesOctober 6, 2015 at 8:18 AM

    Emilie Udasco
    eliecious@rocketmail.com

    I should win this because, I love Maybelline products! :)

    ReplyDelete
  72. Jenny Gale catagueOctober 8, 2015 at 4:44 AM

    NAME: JENNY GALE S. CATAGUE
    EMAIL ADDRESS: teachergale.10@gmail.com
    Why should I win a makeup set from Maybelline?
    Answer: I love Maybelline. When I was in college i always used their products my favorite is the mascara. Very "sulit" one of the most trusted make-up brand yet affordable.
    Anyways thank you for the awesome review and this giveaways.

    ReplyDelete
  73. Jennifer Aseoche Duran-TimonelOctober 14, 2015 at 2:13 AM

    Wow thank you so much ma'am, email sent.

    ReplyDelete
  74. Rachelle Therese F. GonzalesOctober 20, 2015 at 8:26 PM

    Thanks a lot! received the prizes today!

    ReplyDelete

Post a Comment